30 Ramadan – Coaching dihujung-hujung Ramadan

Hari terakhir Ramadan untuk tahun ni. Aku balik kampung sebelah wife aku kat Pendang. Memang dah jadi tabiat aku incase sementara nak tunggu sampai waktu berbuka, tak ada aktiviti apa…

Read more »

1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

Full video yg aku dah edit dengan After Effect dgn Premiere. Tapi aku TAK PUAS HATI. Sebab, masa nak guna Premiere, tak smooth. Susah nak synckan audio dgn video, juga…

Read more »

AKU KEMBALI

Setelah sekian lama laman web rosnizamothman.com ni terhenti. Gara-gara Facebook detect website aku dah lakukan something suspicious activities. Appeal demi appeal aku dah buat kepada Facebook, semuanya REJECT. Tghmlm tadi…

Read more »

Kampung Alor Kumbang Teaser

Balik Jenun sat untuk berbuka puasa dikampung. Sementara nak berbuka, aku drive sorg2 keluaq pusing2 kampung cari spot untuk flykan drone Mavic Mini aku. Dalam masa yang sama aku masih…

Read more »

Opening launching untuk Hanan Group.

Task yang diterima selain dari Digital Marketing untuk agensi Takaful dari Melaka. Sebelum ni aku yang buatkan branding group, website, logo, business card juga poster2 untuk digital marketing group untuk…

Read more »