fbpx

Blog

Belajaq lukis ikan Koi

Lepas beberapa hari dok peram dlm rumah. Hari ni aku bawak keluaq, try main semula dengan Procreate. Betoi la apa yang kawan2 cakapkan, screen guna Paperlike, mmg ngam sangat. macam melukis atas kertas. Best sangat. Satu kombinasi yang sangat2 serasi dengan Apple Pencil lagi... Pergh. Macam biasa, petang2 dok lepak bawah gazebo dengan bertemankan Muhammad Atif...

Ipad Pro

Alhamdulilah. Rezeki aku tahun ni agak besaq juga. Lepas belikan jiwa utk anak bini, bagi kat mak abah, baru aku beli benda ni utk diri aku sendiri. Sebenarnya ni adalah payment job video training yg aku dgn kawan aku develop untuk MDEC. Ikut tu, tak termasuk dalam list pun iPad Pro ni. Tapi memandangkan iPad Air...

T-shirt Facebook Ads Player

Assalamualaikum semua. Hari ni 2 helai baju Facebook Ads Player dah siap untuk rakan business training. Asalnya baju ni dibuat untuk team trainer sahaja. Tapi lepas publish kat Facebook, ada salah seorang participant kelas kami baru ni mintak nak beli. Tak ada masalah. terus buatkan untuk dia memandangkan stok baju warna biru ada sehelai lagi untuk size...