Personal Coaching di IJN Facebook Ads & Marketing

Hari ni aku dah lock appointment untuk personal coaching kepada seorang rakan ejen takaful mengenai Facebook Ads & Marketing. Memang sebelum ni aku dah bagitau rakan-rakan sebelah KL yang aku…

Read more »

Misi ke IJN

Hari ni as per planned dengan pihak IJN, Atif kena admit untuk 2nd operation. Seawal 4 pagi dah bangun, sebab nak kena ada di IJN sebelum pkl 9 pagi untuk…

Read more »

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Alhamdulilah. Genap sebulan umat islam berpuasa dibulan Ramadan, hari ni dah pun masuk bulan Syawal. Raya kali ni agak berlainan sikit dari norma, sebelum ni. semuanya dgn norma baru iaitu…

Read more »

30 Ramadan – Coaching dihujung-hujung Ramadan

Hari terakhir Ramadan untuk tahun ni. Aku balik kampung sebelah wife aku kat Pendang. Memang dah jadi tabiat aku incase sementara nak tunggu sampai waktu berbuka, tak ada aktiviti apa…

Read more »

1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

Full video yg aku dah edit dengan After Effect dgn Premiere. Tapi aku TAK PUAS HATI. Sebab, masa nak guna Premiere, tak smooth. Susah nak synckan audio dgn video, juga…

Read more »

AKU KEMBALI

Setelah sekian lama laman web rosnizamothman.com ni terhenti. Gara-gara Facebook detect website aku dah lakukan something suspicious activities. Appeal demi appeal aku dah buat kepada Facebook, semuanya REJECT. Tghmlm tadi…

Read more »