Jom Hibah T Shirt

Bangun subuh, hari ni lepas siapkan anak2 ke sekolah, ngadap komputer terus. Plan nak buat sesuatu sambil sambung buat printing 3D. Main2 design t shirt untuk business Takafulku. Nampak mcm best plak kan?...

Finalised Website JG Containers.

Latest job web design. Syarikat kilang pembekal botol-botol kaca. Segala urusan melalui telefon juga Whatsapp shj. Tanpa perlu berjumpa dengan depa. Sebab depa ni kat Klang. Settle dah dengan depa, management depa pun ok dah. Simple je depa mintak. Tak mau banyak2 yang ...

Sword of Omens : Thundercats

Sebenaqnya dah lama mengidam pedang Thundercats ni. Since tahun 1988 lagi… yaaaaaaaaaa! 30 Tahun lepas, ianya adalah satu fenomena. Masih lagi aku ingat kedai yang jual barangan mainan kat luar kawasan sekolah rendah aku dulu kat Jalan Ipoh. Masa tu ...

House of El Command Key

Ntah kenapa aku mmg teringin ada Kunci rumah Superman ni. Memandangkan aku mmg ada filamen warna hitam, why don’t kita try?… kan?. walaupun masih lagi dalam peringkat percubaan, tapi aku agak puas hati akan result yg dihasilkan. ...

Batarang 3D Print

Seharian mencuba, selepas pasang sendiri mesin printer, rasanya dah boleh buat dah. Sebagai percubaan props pertama, aku cuba benda yang dah lama aku inginkan. BATARANG dari filem Batman vs Superman. Proses ambil masa lebih kurang sejam untuk print. ...