Siapkan 3 design poster untuk recruitment

Malam ni idea nak buat poster-poster untuk recruitment di media social.

Buat masa ni, aku buat utk kegunaan sendiri juga 2 Agensi yang hire aku SHJ. So far alhamdulillah. kdg seminggu aku runkan ads utk depa dpt, respond yg sgt positif. Bayangkan recruitment seminggu2 berapa org. belum campoq leads utk kes lagi. Memang best sangat.

Aku prepare siap2 poster ni sebab start lusa akau akan bermustautin di KL selama beberapa minggu. Atas urusan Muhammad Atif Hakim. Yang mana tau tu tau la… yg mana tak tau tu, takpa.

Jadi beberapa orang yg dah mula PM aku mintak buatkan personal coaching 1 to 1 dengan depa sepanjang aku berada disana nanti. Insyaallah jika berkesempatan kita meet up ye?

Masa aku tengah menulis posting ni pun ada masuk satu enquiry nak jadi ejen dari Melaka.