Siapkan 2 laman web dalam masa seminggu ni.

Alhamdulillah, siap 2 website minggu ni.

  1. LipstikDinding.com

Laman web ni kepunyaan sahabat yang sebelum ni adalah client takaful aku sendiri. Sekarang dah jadi salah seorg kontraktor berjaya untuk Interior Design. Satu Malaya dia cover. Laman web ni adalah untuk memperkukuhkan syarikat dia dlm era business zaman sekarang.

Dari upah yang dia bayaq pada aku untuk job ni, aku gunakan untuk attend kelas Dr Azizan yg dia juga salah seorg yg encourage aku join lepas aku tengok result yang dia peroleh. RM2.8 juta koooootttttt… dengan bimbingan yang team Richwork juga menthorship yang dia peroleh dari Dr Azizan sendiri. Jadi aku dapat join 2 workshop sebelum ni under Richworks.

Website kedua adalah website client lama aku juga. Iaitu syarikat construction yg base di Penang. Sebelum ni laman web pertama aku yg develop. 7-8 tahun lepas. Then depa upah somebody utk placing kat Google. Banyak jugak depa bayaq. tapi hasil tak memuaskan.

Jadi aku rekemen untuk aku develop laman web baru (Free Package) tetapi kena ambik pakej Online Marketing aku. So, depa agree. So website dah siap, la ni nak fokus pada SEO dgn digital marketing shj.

Next week aku off sat. Sebab akan berada di KL untuk tempoh beberapa minggu. So yang mana nakkan jumpa untuk personal coaching dlm Facebook Ads & Marketing, ada yg dah wasap untuk jumpa juga set time untuk dptkan coaching.

Insyaallah nanti kita jumpa naaaaaa.