Lembaran baru dalam dunia trading.

Lembaran baru dalam dunia trading.

Assalamualaikum semua.

Harini aku nak maklumkan kepada semua MULAI BULAN KELAHIRANKU iaitu bulan JUN yang mana mahu involve dalam dunia trading. Aku dah buat beberapa training module untuk sapa2 saja untuk join. TETAPI bersyarat. Aku kena buat benda ni semua seba aku teringat masa aku mula-mula involve dalam dunia trading. Terpaksa cari guru yg boleh ajaq from beginning. Maksudnya, ZERO!. Redah sana… redah sini utk bagi aku mudah faham akan trading ni. Berbelanja mencari ilmu ni jangan cakap la. Buku, ebook, video, banyak dah aku beli. Tetapi aku tak jumpa JALAN MASUK yang permudahkan urusan aku masuk ke dalam dunia trading. SEHINGGAlah aku bertemu dgn beberapa orang guru yang ajar “MELANGKAH” ke dunia trading. Kebanyakkan kat luaq sana ajaq, terus beranggapan kita dah tau semua. Faham dengan penggunaan istilah-istilah dalam dunia trading.

Jadi, aku terpanggil untuk menghasilkan module-module training ni. (Sebab aku mmg trainer sebelum ni. Banyak benda yang dah aku ajaq bukan hanya trading sahaja. Banyak lagi subjek2 yang pernah aku ajaq pada org perseorangan, syarikat2 kecil hingga multinational company juga badan-badan kerajaan).

That’s why, majoriti trader dibawah aku majoriti adalah ZERO dalam trading.

Ada beberapa student yg dah pandai mencari signal sendiri. ITU objektif utama aku. Untuk trader mencari signal juga menganalisa market sendiri. Tanpa mengharapkan Signal Provider.

Jadi dibawah adalah beberapa syarat yang aku tetapkan untuk belajaq. Hangpa nak buat duit tambahan kan? Takkan nak labur pun berkira. Aku habiskan masa yang banyak untuk hasilkan training modul ni untuk hangpa. Deposit pun bukan ke akaun aku, ke akaun hangpa sendiri jugak.

Syarat:

  1. KENA register akaun under aku. Kalau belum, boleh klik kat laman web ni -> KLIK DISINI
  2. Deposit ke akaun masing-masing. Minimum 50USD. Jadi aku akan ajaq hat 50USD sahaja. Kalau deposit 100USD, aku ajaq semua. (Kalau hangpa deposit 50USD, hangpa belajaq 4 module saja la… kalau boh 100usd, aku ajaq semua. Gitu!)

 

Share this post