Kelahiran DiariPosting.com

Kelahiran DiariPosting.com

Aaaaaaarrrrgggghhhh…

Buntunya…

Tak ada idea la nak posting apa hari ni.

Jangan risau. Minggu lepas aku dah terbitkan set Diari Kalender Idea Posting 2021.

YE! Lengkap setahun apa yang nak ditulis di media social. Tak semestinya di Facebook shj, Ianya juga boleh digunakan di mana-mana media social. Menjadi pencetus idea untuk menulis.

Kenapa? Sebab, Ini adalah cara era masa kini masyarakat berkomunikasi. Majoriti menggunakan media social untuk berbicara.

Set lengkap beserta poster-poster grafik hari lepasan umum. Cuti perayaan besar di Malaysia. Serta grafik ungkapan-ungkapan POSITIF.

Selain dari itu, Set ini juga dilengkapi dengan set soalan-soalan untuk generate engagement dengan followers. Serta satu set Idea Posting.

Sebagai percubaan, aku promote set ni kepada rakan2 ejen takaful.

Alhamdulillah dalam tempoh masa sejam, lebih 20 set terjual.

BERMINAT? Klik je kat sini -> https://www.diariposting.com

Share this post