Kampung Alor Kumbang Teaser

Balik Jenun sat untuk berbuka puasa dikampung.

Sementara nak berbuka, aku drive sorg2 keluaq pusing2 kampung cari spot untuk flykan drone Mavic Mini aku. Dalam masa yang sama aku masih lagi belajar menggunakan drone yang aku beli dalam 2 minggu lepas.

Memang best view kat sini. Lapang je persekitaran bendang ni. Kebetulan sekarang ni musim menabur padi.

Sat lagi baru nak edit whole shots yang dah aku ambik semlm. Tu pun ada 1 flight yg aku TERLUPA nak tekan rekod. elok dah nak landing baru perasan… hahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *