fbpx

Ipad Pro

Ipad Pro

Alhamdulilah. Rezeki aku tahun ni agak besaq juga. Lepas belikan jiwa utk anak bini, bagi kat mak abah, baru aku beli benda ni utk diri aku sendiri.

Sebenarnya ni adalah payment job video training yg aku dgn kawan aku develop untuk MDEC.

Ikut tu, tak termasuk dalam list pun iPad Pro ni. Tapi memandangkan iPad Air 2, aku mula menunjukkan tanda2 tak boleh ‘buat kerja’ aku, pejamkan mata. Beli terus.

Sebelum tu memang aku ada bertanyakan kepada ramai rakan2 ejen adakah depa pun berhadapan dengan permasalahan yg sama. Ya. Ada diantara rakan2 ejen berdepan dgn masalah yg sama.

Dalam laman web Switch, aku ada 2 pilihan antara iPad Pro dgn iPad Air 4th generation.

Bertanya pendapat lagi pada rakan2 lain, ramai yg mencadangkan ambik iPad Pro, memandangkan teknologi dia lebih advance dari iPad Air 4.

Kali ni aku beli complete set, casing, paperlike screen protector juga Apple Pencil.

Share this post