fbpx

FBADS2022

FACEBOOK ADS & MARKETING
Asas dan Teknikal


Di dalam kursus ini, anda akan pelajari:

Pelajari asas penting membuat FB Ads, polisi Facebook dan bagaimana Facebook menggunakan data anda.

Pelajari bagaimana membina database pelanggan dari tiada. Kepentingan membina database pelanggan, custom audience dan lookalike audience.

Pelajari bagaimana membuat targetting pelanggan berdasarkan kriteria yang sesuai dengan personaliti pelanggan anda.

Pelajari bagaimana dan di mana anda perlu meletakkan iklan anda supaya setiap sen yang anda belanjakan adalah berbaloi.

Pelajari bagaimana membuat analisa keberkesanan FB Ads anda supaya dapat memperbaiki mutu iklan anda.


Siapa yang Perlu SERTAI kelas ni?

Anda dah ada Facebook page tapi masih terkial-kial untuk membuat iklan di Facebook?!

Anda dah cuba buat iklan di Facebook tapi separuh jalan anda dah pening?

Anda dah dapat buat iklan di Facebook tapi macam krik krik je?

Anda dah labur pergi kursus lain tetapi tenaga pengajar cuma ajar ‘surface’ je. Konsep yang anda dah selalu dengar tapi tak mendalam kepada praktikal.

Anda dah labur banyak ataupun anda masih tak tau nak labur berapa banyak untuk Facebook Ads?

Kalau macam tu, kursus ini memang untuk anda!


Mengenai tenaga pengajar.

ROSNIZAM BIN OTHMAN

Dikenali sebagai fancy guy dalam penghasilan grafik suatu ketika dahulu, Rosnizam ialah pereka grafik, pereka laman web dan ahli strategi pemasaran media sosial yang membantu usahawan mengembangkan perniagaan secara besar-besaran diatas talian. Serta membantu rakan-rakan ejen takaful dalam menghasilkan karya-karya digital untuk membantu dalam sales. Sebagai FOUNDER kepada Roman Media Creative atau singkatan RMC, Rosnizam telah membantu lebih daripada 1000 pelanggan yang membayar untuk mendapatkan perkhidmatan beliau, dalam penghasilan laman web, grafik serta strategi pemasaran dari orang perseorangan, syarikat-syarikat dari luar dan dalam negara, serta agensi-agensi kerajaan.

Rosnizam telah diikhtiraf oleh HRDF (Perbadanan Sumber Manusia Berhad) sebagai trainer, dan mengajar di pentas maya juga secara berdepan di seluruh negara. Rosnizam telah bekerja selama lebih 20 tahun dalam grafik dan multimedia di syarikat-syarikat multinasional seperti SEAGATE, INTEL dan Jabil. Untuk bahagian pemasaran, jualan dan pengurusan jenama, Rosnizam juga selaku pengendalian akaun untuk agensi-agensi takaful serta syarikat-syarikat tempatan.


Ok, Bagaimana Nak Sertai?

1.

Isikan Borang Pendaftaran

Borang Pendaftaran Online. Pastikan anda baca syarat kelayakan ya! Jika ada masalah, hubungi kami.

3.

Sediakan Semua Kelengkapan

Buku Nota, Komputer, password dan login ID Facebook semua mesti disediakan sebelum kelas ya!
.

2.

Buat Pembayaran

Tekan butang daftar dan anda akan dibawa ke laman toyyibpay untuk membuat pembayaran.

4.

Login ke Zoom untuk ke Kursus

Pasang aplikasi zoom di telefon pintar atau komputer anda. Klik link yang kami akan berikan untuk masuk ke kursus.



GangsaRM67

SAYA NAK YANG NI!
  •  Panduan Facebook Ads
  • 10 Modul FB Ads
  •  Latihan Praktikal
  •  Program 1 Hari 
  •  8 jam sehari (9pg-5ptg)
  •  Video recording, Video tutorial & Group support

EmasRM100

SAYA NAK YANG NI!
  •  Panduan Facebook Ads
  • eWorkbook Facebook Audience Targeting
  • Ebook Idea Posting di Social Media
  • 10 Modul FB Ads
  •  Latihan Praktikal
  •  Program 1 Hari 
  •  8 jam sehari (9pg-5ptg)
  •  Video recording, Video tutorial & Group support

NANTI DULU!!!... Ada lagi nak bagi tahu ni...


Alamak! Ada lagi?!