Facebook Ads & Marketing training untuk agensi TAKAFUL.

Sejak beberapa hari lepas aku terlalu busy dengan menyiapkan modu training untuk satu agensi yang hire aku buat digital marketing.

Jadi termasuk dalam pakej, aku akan provide training sekali untuk ejen2 depa.

Sebelum ni aku mengajaq pakai main buat live terus tanpa slide, so jadi carca merba sikit. As trainer, aku pernah diajar utk buat training pakej. Jadi terpaksa mempraktikkan ilmu yang lama berkarat.

Semlm dah pun selesai module 1. Sebelum ni aku selalu buat live dalam Facebook sahaja dalam CLOSED Group. Kira Privilege la kan?

Sama macam dengan 1 lagi agensi dari Melaka. Jadi sekarang ni dalam tanga aku ada 2 agensi yang sama company dengan aku, yang aku bantu dalam memperkuatkan agensi.

Memang sebelum ni kami pernah attend kelas berkaitan Social Media Marketing, tetapi tak go deeper. Perincian yang selalunya terdapat didalam kelas2 berbayar diluar sana.

Sekarang tengah siapkan modul 2 untuk pagi esok.

Kepada sesiapa yang nak belajar secara kumpulan atau personal coaching. Insyallah aku boleh bantu.

Just call atau wasap aku di 0175632108.

Izam

Certified HRDF Trainer.