after effect

Esok dah nak raya.

Hari ni bz sikit. Dok buat video raya last minit. Agak lama sikit kali ni nak buat video. Kali ni aku buat dlm 3 format. 1080 X 1080, 1920 X 1080, dan 1080 X 1920.   https://rosnizamothman.com/wp-content/uploads/2020/09/HORIZONTAL-1080X1080_2.mp4 Masa nak render memang lama. Jadi aku ambil keputusan utk p rumah mak aku. Hantaq sejadah gebu lagi tebai untuk mak. Jadi aku tinggalkan komputer...

1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

Full video yg aku dah edit dengan After Effect dgn Premiere. Tapi aku TAK PUAS HATI. Sebab, masa nak guna Premiere, tak smooth. Susah nak synckan audio dgn video, juga ada yg terlepas pandang. Adakah sebab aku guna 60fps? Esok kita cuba tukaq ke 30fps tgk sama ada smooth ke tak. iMac jadi berat nak load masa kat Premiere. nak...