Bulan yang sangat sibuk.

Bulan yang sangat sibuk.

Lama tak menulis sebab terlalu sibuk dengan projek training online juga video training.

Alhamdulillah. Dari 24 module latihan yang dah aku buat sebelum ni, 14 diterima untuk divideokan.

Rasa semangat sikit nak kembali ke bidang Training. Ye la. Rugi kalau tak guna sebab mmg ada sijil TTT.

Alhamdulillah juga pada sahabat dari KL kerana sudi jemput aku sebagai sebahagian dari team projek ni.

Insyaallah video training tu akan disiarkan dalam channel youtube.

Keep on supporting me.

 

Share this post