fbpx

Blog

Check out our Latest News!

Belajaq lukis ikan Koi

Lepas beberapa hari dok peram dlm rumah. Hari ni aku bawak keluaq, try main semula dengan Procreate. Betoi la apa yang kawan2 cakapkan, screen guna Paperlike, mmg ngam sangat. macam melukis atas kertas. Best sangat. Satu kombinasi yang sangat2 serasi dengan Apple Pencil lagi... Pergh. Macam biasa, petang2 dok lepak bawah gazebo dengan bertemankan Muhammad Atif...

Ipad Pro

Alhamdulilah. Rezeki aku tahun ni agak besaq juga. Lepas belikan jiwa utk anak bini, bagi kat mak abah, baru aku beli benda ni utk diri aku sendiri. Sebenarnya ni adalah payment job video training yg aku dgn kawan aku develop untuk MDEC. Ikut tu, tak termasuk dalam list pun iPad Pro ni. Tapi memandangkan iPad Air...

Website Agent Hartanah – Sa’a Nordin

Alhamdulillah siap satu laman web seorang ejen Hartanah dari KL.

Home 4
Jadi kepada sesiapa yang nak cari rumah sekitar kawasan Tapah, Bidor, Selangor juga KL, boleh tgk dalam laman web beliau. More property will be added soon. Hari ni sessi personel coaching untuk pemilik laman web untuk masukkan property dari masa ke semasa.

T-shirt Facebook Ads Player

Assalamualaikum semua. Hari ni 2 helai baju Facebook Ads Player dah siap untuk rakan business training. Asalnya baju ni dibuat untuk team trainer sahaja. Tapi lepas publish kat Facebook, ada salah seorang participant kelas kami baru ni mintak nak beli. Tak ada masalah. terus buatkan untuk dia memandangkan stok baju warna biru ada sehelai lagi untuk size...

Website Klinik Pergigian Az Zahra’, Kota Bahru

Alhamdulillah. Sebelum ni menerima tugasan untuk mereka laman web sebuah klinik pergigian dari Kelantan, iaitu Klinik Pergigian AzZahra', Kota Bahru. Urusan pembelian domain www.azzahradental.com saya yang uruskan. Antara kelebihan laman web ni adalah pelanggan boleh membuat booking secara online dengan sendirinya. Jadi masa dan doktor mana yang nak ditemui, boleh dilock dengan cara online.   Pelanggan boleh memilih antara...

Facebook Ads & Marketing Jun 2021

Alhamdulillah. Sekali lagi diamanahkan untuk mengajar Facebook Ads  Marketing kepada rakan-rakan ejen Takaful. Sessi kali ni dipecahkan kepada 2 hari iaitu pada 27hb & 28hb Jun 2021. Peserta kali ni agak ramai berbanding sebelum ni. Dalam 40 orang (bagi saya itu dah ramai). Ada diantaranya adalah doktor klinik gigi serta seorang yang berpangkat Dato'. Dan kali ni...