Masonry Sidebar Right

Check out our Latest News!

[vc_row][vc_column]

Projek Kayu – Dinding biru

Dok saja-saja aku tgk satu ruang kat dalam rumah ni nampak mcm KOSONG SANGAT. Jadi aku pun pusing-pusing kat PINTEREST untuk cari idea apa yang aku nak buat dgn ruang ni. Dapat beberapa ilham dari contoh-contoh yg dah ada org buat. Jadi aku pun buat pilihan utk buat ikut design yg aku berkenan. Maka bermulalah kerja melukis,...

Lembaran baru dalam dunia trading.

Assalamualaikum semua. Harini aku nak maklumkan kepada semua MULAI BULAN KELAHIRANKU iaitu bulan JUN yang mana mahu involve dalam dunia trading. Aku dah buat beberapa training module untuk sapa2 saja untuk join. TETAPI bersyarat. Aku kena buat benda ni semua seba aku teringat masa aku mula-mula involve dalam dunia trading. Terpaksa cari guru yg boleh ajaq...

Meratapi

Prompt:- "hyper-realistic, a man, with a face like a lion, kneeling on a remote planet. with Thundercats sword at his side. With a clenched fist raised to the sky in grief, he embodies the essence of Thundercats Lion-O who mourns the death of his teacher JAGA. The camera angle should be from above, highlighting the beauty...

May the 4th Be with You versi Melayu

Prompt:- "Hyper-realistic, the essence of a Malay man as a Jedi wearing a green Malay warrior heritage shirt with a black shoulder scarf, in the middle of a busy spaceport. Emphasize the intricate detailing of his clothing, combining cultural heritage with Jedi tradition. Show off his calm expression as he holds his iconic green lightsaber in...

Hello Brunei

We are now serving Brunei clients. Jom sertai kami di OROKU EDGE Untuk mendaftar boleh klik link dibawah ya ???? https://dashboard-oe.com/links/go/43 PM admin selepas mendaftar di Telegram @RosnizamOthman #oroku #orokuedge #orokuedgemarkets #romanempiretraders #byromanempire

Analisa XAUUSD 7 Sept 2023

Assalamualaikum and very good morning! Berikut ialah analisis teknikal XAUUSD hari ini. Saya akan menyemak ramalan XAUUSD menggunakan Engulfing, Elliot Wave, SMC, 3 Soldiers, Dominant Candle dan Fibonacci. Sertai halaman Channel Telegram saya untuk mendapatkan akses kepada borax-borak Santai, education dan entry position: https://t.me/romanempiretrader Belajar membaca chart tanpa penunjuk dan risk management yang betul apabila menganalisa pasaran. Subscribe channel saya...

Analisa WTI 7 Sept 2023

Assalamualaikum and very good morning! Berikut ialah analisis teknikal WTI hari ini. Saya akan menyemak ramalan WTI menggunakan Engulfing, Elliot Wave, SMC, 3 Soldiers, Dominant Candle dan Fibonacci. Sertai halaman Channel Telegram saya untuk mendapatkan akses kepada borax-borak Santai, education dan entry position: https://t.me/romanempiretrader Belajar membaca chart tanpa penunjuk dan risk management yang betul apabila menganalisa pasaran. Subscribe channel saya...

[/vc_column][/vc_row]