1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

Full video yg aku dah edit dengan After Effect dgn Premiere.

Tapi aku TAK PUAS HATI. Sebab, masa nak guna Premiere, tak smooth. Susah nak synckan audio dgn video, juga ada yg terlepas pandang. Adakah sebab aku guna 60fps? Esok kita cuba tukaq ke 30fps tgk sama ada smooth ke tak. iMac jadi berat nak load masa kat Premiere. nak synckan audio dgn video pun susah. Kalau 30fps pun sama gak resultnya kat Premiere, ini bermakna, iMac yg nak kena upgrade.

Apa-apa pun esok kita cuba sekali lagi utk flykan MM ni, dlm 30fps. Then, kita tgk macam mana lagging ke tak dlm Premiere.

Share this post