2018 satu era baru.

2018 satu era baru.

Sebagai persediaan awal untuk aku menaiktaraf bidang Props. Melalui 3D printing pula. Memandangkan ada sedikit rezeki masuk dari job laman web, aku gunakan sebagai modal untuk investment yang dah lama tertangguh. Yang sepatutnya aku realisasikan pada tahun 2015 @ 2016. Iaitu memiliki sebuah 3D printer. Tapi kalau beli masa tu, mau dekat seribu lebih. Sekarang harga dah turun, so apa lagi. boleh la guna utk beli sebuah.

Sementara printer nak sampai, aku siapsediakan dulu filamen plastik. Sebelum ni pun segulung mau dekat RM130 sekilo. La ni separuh harga aku boleh dpt satu.

Dengan lafaz BISMILLAH, aku masuk dalam level seterusnya.

Izam

Related Posts
Leave a reply
What is the capital of Kedah ?