Personal Coaching di IJN Facebook Ads & Marketing

Hari ni aku dah lock appointment untuk personal coaching kepada seorang rakan ejen takaful mengenai Facebook Ads & Marketing. Memang sebelum ni aku dah bagitau rakan-rakan sebelah KL yang aku…

Read more »

Misi ke IJN

Hari ni as per planned dengan pihak IJN, Atif kena admit untuk 2nd operation. Seawal 4 pagi dah bangun, sebab nak kena ada di IJN sebelum pkl 9 pagi untuk…

Read more »

Siapkan 3 design poster untuk recruitment

Malam ni idea nak buat poster-poster untuk recruitment di media social. Buat masa ni, aku buat utk kegunaan sendiri juga 2 Agensi yang hire aku SHJ. So far alhamdulillah. kdg…

Read more »

Siapkan 2 laman web dalam masa seminggu ni.

Alhamdulillah, siap 2 website minggu ni. LipstikDinding.com Laman web ni kepunyaan sahabat yang sebelum ni adalah client takaful aku sendiri. Sekarang dah jadi salah seorg kontraktor berjaya untuk Interior Design….

Read more »

Facebook Ads & Marketing training untuk agensi TAKAFUL.

Sejak beberapa hari lepas aku terlalu busy dengan menyiapkan modu training untuk satu agensi yang hire aku buat digital marketing. Jadi termasuk dalam pakej, aku akan provide training sekali untuk…

Read more »

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Alhamdulilah. Genap sebulan umat islam berpuasa dibulan Ramadan, hari ni dah pun masuk bulan Syawal. Raya kali ni agak berlainan sikit dari norma, sebelum ni. semuanya dgn norma baru iaitu…

Read more »

30 Ramadan – Coaching dihujung-hujung Ramadan

Hari terakhir Ramadan untuk tahun ni. Aku balik kampung sebelah wife aku kat Pendang. Memang dah jadi tabiat aku incase sementara nak tunggu sampai waktu berbuka, tak ada aktiviti apa…

Read more »

1st DJI Mavic Mini Flight Compilation

Full video yg aku dah edit dengan After Effect dgn Premiere. Tapi aku TAK PUAS HATI. Sebab, masa nak guna Premiere, tak smooth. Susah nak synckan audio dgn video, juga…

Read more »

AKU KEMBALI

Setelah sekian lama laman web rosnizamothman.com ni terhenti. Gara-gara Facebook detect website aku dah lakukan something suspicious activities. Appeal demi appeal aku dah buat kepada Facebook, semuanya REJECT. Tghmlm tadi…

Read more »

Kampung Alor Kumbang Teaser

Balik Jenun sat untuk berbuka puasa dikampung. Sementara nak berbuka, aku drive sorg2 keluaq pusing2 kampung cari spot untuk flykan drone Mavic Mini aku. Dalam masa yang sama aku masih…

Read more »